Loading...

Kryefaqja

STANDARDI I VËRTETË
GJERMAN VETËM NË RRJETIN DR.LIMBACH

35

Laboratorë vetëm në Gjermani

Ndërkohë që janë edhe më të shumtë laboratoret e tjerë të rrjetit Dr.Limbach në shtetet e tjera të botës.

5000

Punonjës të specializuar

Të gjithë punonjëst në rrjetin Dr.Limbach janë të specializuar në fusha specifike gjë që siguron cilësi dhe standard në çdo test laboratorik që kryhet në laborator.

300

Mjekë me gradë shkencore

Mjekët e rrjetit Dr.Limbach kanë ekpertizë të gjerë në fusha si mikrobiologjia, imunologjia, infektologjia, gjenetika, biologjia molekulare etj.

PËRSE DUHET TË ZGJIDHNI LABOR DR. LIMBACH ?

Në rrjetin e Laboratorëve Dr.Limbach testet laboratorike realizohen me metodat më të avancuara, fatmirësisht në Laboratorin Dr. Limbach në  Shqipëri analizatorë tërësisht të automatizuar dhe të teknologjisë së fundit operojnë çdo ditë në kapacitet të plotë.

Ne krenohemi të jemi dega në Shqipëri e Laboratorëve Dr.Limbach, sepse kjo na ka dhënë akses në trajnime të vazhdueshme me ekspertë të fushës dhe profesorë të atashuar në qendrat spitalore universitare më në zë të Gjermanisë.

Të qënit degë e rrjetit të Laboratorëve Dr.Limbach në Shqipëri, na ka dhënë mundësi të ofrojmë standardin e vërtetë gjerman, në kohë rekord dhe me cilësinë më të mirë të mundshme.

Inovacion
Kompetencë
Kualitet

Kontroll i Plotë Për Fëmijë

ULJE
50%

Vlerësimi i Plotë i Funksionit të Tiroides

ULJE
40%

NA KONTAKTONI