Loading...

Diagnozë Autoimuniteti

Sëmundjet autoimune kanë një prevalencë prej rreth 5-8% në vendet e industrializuara. Në vitet dhe dekadat e fundit, autoantitrupa të rinj janë zbuluar. Diagnostikimi i sëmundjeve autoimune po bëhet gjithnjë e më  shumë i rëndësishëm.

Në fushën e diagnostikimit autoimun, përdoren metoda të ndryshme si imunoenzimologjia, teknika e imunoblot, imunofluoreshenca indirekte etj.  Si hapa diagnostikë janë: së pari duhet të kryhen testet e screening apo depistimit, nëse këto rezultate dalin pozitive atëherë mund të proçedohet me testet e tjera. Imunofluoreshenca kryhet në laboratoret Dr.Limbach nga stafi i trajnuar specifikisht e me përvojë shumëvjeçare.

Mehr als Labor

error: Kontenti është i mbrojtur!
×