Loading...

Diagnozë Endokrinologjike

Indikacioni i kryerjes sw testeve endokrinologjike lind në një larmi specialitetesh mjekësore: në mjekët e përgjithshëm, në mjekësinë pediatrike, dermatologjike dhe, mbi të gjitha, nga mjekësia e interne, deri në konsultat gjinekologjike ose urologjike.

Rrjeti i laboratorëve Dr.Limbach, me ekspertët  e tij, specialistë të mjekësisë laboratorike, mund të kryejë të gjithë gamën e ekzaminimeve endokrinologjike, shumica e tyre kryhen on-site edhe në Tiranë.

Pikat e forta të kryerjes së testeve pranë Laboratorëve Dr.Limbach:

  • Endokrinologjia gjinekologjike, p.sh. dëshira e paplotësuar për të pasur fëmijë, çrregullime të ciklit menstrual, sindroma e vezoreve policistike, diagnostifikimi i menopauzës, shtatzënia, shqyrtimi i paraklampsisë
  • Endokrinologjia pediatrike, p.sh. çrregullime të rritjes, çrregullime të gjendrës mbiveshkore, çrregullime të zhvillimit të pubertetit, mbipesha, diabeti mellitus
  • Endokrinologjia interne, p.sh. mosfunksionimi i tiroides, metabolizmi i kockave, andrologjia, sëmundjet e hipofizës, sqarimi i hipertensionit endokrin.

Mehr als Labor

error: Kontenti është i mbrojtur!
×