Loading...

Therapeutic Drug Monitoring (TDM)

Nivelet e medikamenteve ndikohen nga shumë faktorë dhe varen shumë nga  veçoritë individuale të një pacienti. Testet tona janë shumë sensitive dhe ne jemi shumë të  lumtur që mund t’i ofrojmë edhe në Shqipëri. Ne ofrojmë një gamë të plotë provash për një larmi të gjerë të barnave, duke dhënë rezultatet e testeve shumë shpejt. Për më tepër,  ekspertët tanë janë të lumtur t’ju ndihmojnë në interpretimin e rezultateve jonormale, duke ju mundësuar që të filloni me shpejtësi dhe siguri hapat e ardhshëm të trajtimit. Ne mund të masim nivelin antipsikotikët, antidepresantët, imunosupresorët, antiaritmikët, antibiotikët, antipsikotikët etj.

Mehr als Labor

error: Kontenti është i mbrojtur!
×