Loading...

HISTORIA

HISTORIA

Themeluesi i Laboratorëve Dr. Limbach, Dr. Limbach shprehet: "Analizat që kryhen në laboratorin Dr. Limbach në Tiranë janë identike me ato që bëhen në laboratorin qendror në Heidelberg. Laboratori ynë në Tiranë ka tekonologjinë e Siemens Healthineers që vjen për herë të parë në shtetet e Ballkanit dhe në Europën Lindore."

Inaugurimi i Laboratorit Dr. Limbach, z. Heinz Jürgen Roth shprehet: "Më kujton kohën para 40 vitesh kur unë, vetë Dr. Limbach dhe një teknike laboratori hapëm laboratorin e parë Limbach në Heidelberg. Historia po ripërsëritet në Tiranë. Është vërtetë e mrekullueshme sa mirë funksionon ky laborator!"

×