Loading...

Tag Archives: fruthi

Fruthi është një sëmundje infektive, e cila shkakton skuqje (rash), temperaturë dhe kollë. Shkaktari i saj njihte si virusi i fruthit, i cili është një nga viruset më infektive, ai transmetohet nga kontakti direkt përmes ajrit ose përmes spërklave gjatë kollitjes, teshtimës ose frymëmarrjes.

error: Kontenti është i mbrojtur!
×