Loading...

Vizita e Zëvendës Ambasadorit të Gjermanisë

Vizita e Zëvendës Ambasadorit të Gjermanisë

Ishte kënaqësi për ne të kishim në laboratorin tonë, Zëvendës Ambasadorin e Gjermanisë 🇩🇪 në Shqipëri Z. Jannis von Oy për të vizituar dhe për të parë nga afër si funksionon një laborator tërësisht gjerman këtu. Ne i prezantuam të gjithë inovacionin që kemi sjellë në Tiranë dhe projektet e reja.

error: Kontenti është i mbrojtur!
×