Loading...

Kryefaqja

STANDARDI I VËRTETË
GJERMAN VETËM NË RRJETIN DR.LIMBACH

35

Laboratorë vetëm në Gjermani

Ndërkohë që janë edhe më të shumtë laboratoret e tjerë të rrjetit Dr.Limbach në shtetet e tjera të botës.

5000

Punonjës të specializuar

Të gjithë punonjëst në rrjetin Dr.Limbach janë të specializuar në fusha specifike gjë që siguron cilësi dhe standard në çdo test laboratorik që kryhet në laborator.

300

Mjekë me gradë shkencore

Mjekët e rrjetit Dr.Limbach kanë ekpertizë të gjerë në fusha si mikrobiologjia, imunologjia, infektologjia, gjenetika, biologjia molekulare etj.

PËRSE DUHET TË ZGJIDHNI LABOR DR. LIMBACH ?

Në rrjetin e Laboratorëve Dr.Limbach testet laboratorike realizohen me metodat më të avancuara, fatmirësisht në Laboratorin Dr. Limbach në  Shqipëri analizatorë tërësisht të automatizuar dhe të teknologjisë së fundit operojnë çdo ditë në kapacitet të plotë.

Ne krenohemi të jemi dega në Shqipëri e Laboratorëve Dr.Limbach, sepse kjo na ka dhënë akses në trajnime të vazhdueshme me ekspertë të fushës dhe profesorë të atashuar në qendrat spitalore universitare më në zë të Gjermanisë.

Të qënit degë e rrjetit të Laboratorëve Dr.Limbach në Shqipëri, na ka dhënë mundësi të ofrojmë standardin e vërtetë gjerman, në kohë rekord dhe me cilësinë më të mirë të mundshme.

Na kontaktoni

  Based on 26 reviews
  Revjol Ahmetaj
  Revjol Ahmetaj
  August 3, 2021.
  Aida Spahiu
  Aida Spahiu
  June 19, 2021.
  Gentian Dollonja
  Gentian Dollonja
  June 14, 2021.
  Diart Miftari
  Diart Miftari
  May 14, 2021.
  Fatos Gubetini
  Fatos Gubetini
  May 13, 2021.
  I was very satisfied with the laboratory, extremely fast results. The entire laboratory is characterized by the latest technology and the best quality in Albania. I fully recommend it!
  Art Miftari
  Art Miftari
  May 12, 2021.
  Ilir Berisha
  Ilir Berisha
  May 12, 2021.
  I was satisfied with this equipment who is located in Tirana Albania.I was amazed with professionality shown by staff and doctors who were explaining to the patients about results and efficiency this laboratory can provide. Well done,keep it up the seriousness you're distinct from others!!
  Hysnije Demi-Berisha
  Hysnije Demi-Berisha
  May 4, 2021.
  Besim Demi
  Besim Demi
  May 4, 2021.
  ERJON MIFTARI
  ERJON MIFTARI
  April 29, 2021.
  The best...