Loading...

Karriera

Karriera

Dëshironi të bëheni pjesë e ekipit Dr.Limbach?

Labor Dr.Limbach mirëpret në cdo kohë aplikantë të rinj për t’u bërë pjesë e stafit tonë. Ekipi Dr.Limbach është një ndër pikat e forta të laboratorit, ndaj një kujdes i vecantë i kushtohet trajnimit dhe përditësimit të personelit me më të rejat në fushën laboratorike.

Ne inkurajojmë dhe mbështesim punonjësit, të cilët janë të hapur ndaj ideve të reja dhe teknologjive bashkëkohore.

Nëse mendoni se jeni i motivuar mjaftueshëm, dërgoni një email tek karriera@labor-limbach.al.

Ju lutemi, bashkëngjitni dokumentacionin e mëposhtëm :

  • Letër motivimi
  • CV
  • Dokumentacion mbështetës
IMG_2732_jpg
error: Kontenti është i mbrojtur!
×