Loading...

Category Archives: Gjinekologji

23 Jun
Categories Gjinekologji
Përse u krijua ThinPrep? 80 vite më parë Dr. George Papanicolau hodhi idenë se mund të depistojmë kancerin e qafës së mitrës nëpërmjet një strishe të qafës së mitrës, por studimet kanë treguar se kemi nevojë për teknologji të reja dhe teste të reja dhe se ndoshta pap-testi konvencional e ka kryer misionin e tij.
error: Kontenti është i mbrojtur!
×